Hledat
info@cosori.cz
Hledat
Přihlásit
Košík
menu
Horkovzdušné fritézy
Multifunkční hrnce
Příslušenství
Recepty
Ke stažení
Více
Premium
Smart
Dual Blaze
Dual Basket
TurboBlaze
Lite
TwinFry
Pro
Grilovaná vepřová žerbra ve šestkové marinádě
5. července
Ingredience:
Vepřová žebra
800
g
Sůl
Pepř
Sušený česnek
Marináda:
Lžíce švestkových povidel
3
Lžíce protlaku
1
Lžíce vinného octa
1
Sůl
Pepř
Lžička červené mleté papriky
1
Lžíce olivového oleje
4
Postup:
Předehřejte horkovzdušnou fritézu na 240 stupňů C (465 stupňů F).
Vepřová žebra okořeňte solí, pepřem a sušeným česnekem.
Vložte vepřová žebra do předehřáté fritézy a grilujte je po dobu 10 minut.
Mezitím připravte marinádu. Smíchejte švestková povidla, protlak, vinný ocet, sůl, pepř, červenou mletou papriku a olivový olej.
Po 10 minutách grilování potřete žebra marinádou a pečte je dalších asi 7 minut, dokud nejsou žebra zlatavá a marináda se začne krásně karamelizovat.
Jakmile jsou žebra hotová, vyjměte je z fritézy, nechte chvíli odpočinout a poté je můžete podávat.
Nastavení fritézy:
program: grilled
čas: 17 minut
Teplota: 240°C
%
Akční nabídky na váš e-mail
Přihlásit
Nebo nám napište na
info@cosori.cz
Přihlášení
Uživatelské jméno:
Heslo:
Zapomenuté heslo
Přihlásit
Nemáte ještě účet?
Zaregistrujte se
.