Mnoho z vás si psalo o recept s mletým masem, tak tady ho máte (ve spolupráci s Kristýnou Svobodovou (@varime_s_kristy)
 Jaký čas budeme potřebovat? 
 Čas přípravy: do 10 minut
 Čas vaření: 20 minut
 Počet porcí: podle množství
 Jaké suroviny na to budeme potřebovat? 
  - 500g mletého hovězího masa
  - 4 až 5 mrkví
  - 1 cuketa nebo lilek
  - 8 až 10 cherry rajčátek
  - 1 cibule
  - 3 stroužky česneku
  - italské bylinky, himalájská sůl
  - 1 rajčatová passata 500g
  - voda na podlití
  - parmezán na ozdobení
  
 Jaký je postup? 
  - Na ghíčku si necháte rozvonět cibuli a přidáte mleté maso.
  - Jakmile je hovězí maso upečené do zlatova, přidáte nakrájenou mrkev na kolečka, kousky cukety a rajčata.
  - Okořeníte a přidáte prolisovaný česnek.
  - Masovou směs zalijete rajčatovou passatou. Nádobku nebo krabici od passaty doplníte vodou a zalijete zbytek passaty s vodou do směsi.
  - Směs vaříte za občasného míchání pod pokličkou asi 20 minut, do změknutí mrkve.
  
 K této masové směsi si uděláte v horkovzdušné fritéze bramborové hranolky.