Hledat
info@cosori.cz
Hledat
Přihlásit
Košík
menu
Horkovzdušné fritézy
Multifunkční hrnce
Příslušenství
Recepty
Ke stažení
Více
Premium
Smart
Dual Blaze
Dual Basket
TurboBlaze
Lite
TwinFry
Pro
Koblihy s meruňkovou marmeládou
5. července
Ingredience:
Hladká mouka
500
g
Teplé mléko
250
ml
Droždí
39
g
Máslo
60
g
vanilka
4 PL třtinového cukru
4 žloudky
špetka soli
citronová kůra
1
máslo na potření
50
g
meruňková marmeláda na naplnění
115
g
moučkový cukr na ozdobu
Postup:
V misce smíchejte teplé mléko s droždím a nechte ho aktivovat několik minut.
Máslo rozpusťte a nechte jej trochu vychladnout.
Ve velké míse smíchejte mouku, třtinový cukr, vanilkový extrakt, špetku soli a citronovou kůru.
Přidejte aktivované droždí a rozpuštěné máslo k suchým ingrediencím.
Dobře promíchejte, dokud nevznikne těsto.
Vraťte těsto zpět do mísy, přikryjte utěrkou a nechte kynout na teplém místě asi 40 minut, nebo dokud se zdvojnásobí objem.
Jakmile těsto vykynulo, vytvořte z něj bochánky na koblihy.
Předehřejte horkovzdušnou fritézu na 180 °C (356 °F).
Umístěte koblihy do koše horkovzdušné fritézy a pečte je, dokud nejsou zlatavé a propečené.
Po upečení potřete koblihy rozpuštěným máslem.
Naplňte koblihy meruňkovou marmeládou pomocí cukrářského sáčku nebo lžíce.
Před podáváním posypte koblihy moučkovým cukrem.
Nastavení fritézy:
program: air fry
čas: 14 minut
Teplota: 180°C
%
Akční nabídky na váš e-mail
Přihlásit
Nebo nám napište na
info@cosori.cz
Přihlášení
Uživatelské jméno:
Heslo:
Zapomenuté heslo
Přihlásit
Nemáte ještě účet?
Zaregistrujte se
.