cart
Košík
menu

Křupavé bramborové klínky s česnekem, šalvějí a sezamem

6. března

Křupavé bramborové klínky s česnekem, šalvějí a sezamem

Složení
Brambory
3 brambory russet nakrájené na 1 cm silné klínky
1 lžíce oleje s neutrální příchutí
1 lžička sezamového oleje
2 čajové lžičky košer soli a další podle potřeby
Česnekovo-šalvějový olej
4 stroužky česneku, jemně mleté
2 šalvějové cibulky, nakrájené na tenké plátky
1 lžíce čerstvého zázvoru, nastrouhaného
3 lžíce sezamového oleje
1 lžíce neutrálního oleje
1 lžíce rýžového octa
½ lžičky červených pepřových vloček



KROK 1
Nakrájené brambory promíchejte s neutrálním olejem, sezamovým olejem a solí ve středně velké míse, dokud se rovnoměrně neobalí.
KROK 2
Do koše fritézy COSORI Smart Air Fryer vložte talíř Crisper a poté na něj položte bramborové klínky.
KROK 3
Vyberte funkci Hranolky a stiskněte tlačítko Start/Pauza.
KROK 4
V malém hrnci na středním ohni smíchejte všechny ingredience česnekovo-špalkového oleje a vařte 3-4 minuty nebo do varu, poté stáhněte z ohně.
KROK 5
Česnekovo-šalotkový olej nalijte na bramborové klínky.
KROK 6
Zvolte funkci Broil, nastavte čas na 3 minuty a poté stiskněte tlačítko Start/Pauza.
KROK 7
Po upečení brambory vyjměte, podle chuti je osolte a podávejte teplé

chat
Nebo nám napište na
Přihlášení
Nemáte ještě účet?Zaregistrujte se.