cart
Košík
menu

Kuřecí stehna s fazolovými lusky a slaninou

8. července

Ingredience:

  • Kuřecí stehna 5
  • Fazolové lusky 500 g
  • Slanina (nakrájená na drobné kousky) 100 g
  • Sůl
  • Pepř
  • Pečící papír
  • Voda 100 ml

Postup:

  1. Do jednoho koše horkovzdušné fritézy vložte pečící papír.
  2. Nalijte do něj cca 0,5 cm vody.
  3. Vložte do něj 3 kuřecí stehna a osolte je.
  4. Do druhého koše horkovzdušné fritézy vložte pečící papír.
  5. Přidejte fazolové lusky a nakrájenou slaninu.
  6. Lehce opepřete.
  7. Předehřejte horkovzdušnou fritézu na 185 stupňů C.
  8. Umístěte oba koše do fritézy.
  9. Pečte po dobu asi 35 minut.
  10. Přibližně v polovině pečení (po cca 17 minutách) je dobré fazolové lusky se slaninou promíchat.
  11. Po upečení podávejte kuřecí stehna s fazolovými lusky a slaninou jako chutný a vyvážený pokrm.

Nastavení fritézy:

  • program: air fry
  • čas: 35 minut
  • Teplota: 185°C
chat
Nebo nám napište na
Přihlášení
Nemáte ještě účet?Zaregistrujte se.