cart
Košík
menu

Mlsání k filmu křupavá cizrna a bramborové chipsy

8. července

Ingredience:

  • Plechovka nakládané cizrny 1
  • Olivový olej
  • Směs koření dle chuti (například italské bylinky a chilli)
  • Brambory 6
  • Sůl
  • Pečící papír
  • Olej ve spreji

Postup:

  1. Sceďte nakládanou cizrnu z nálevu a nechte ji okapat.
  2. V míse smíchejte olivový olej se směsí koření dle vlastní chuti. Doporučené koření zahrnuje italské bylinky a chilli.
  3. Potřete cizrnu ochuceným olejem a důkladně promíchejte, aby byla cizrna pokrytá kořením.
  4. Brambory oloupejte a nakrájejte na tenká kolečka.
  5. Brambory položte do druhého koše fritézy a lehce je osolte.
  6. Postříkejte brambory olejem ve spreji.
  7. Předehřejte horkovzdušnou fritézu na 190 stupňů C.
  8. Umístěte koš do fritézy.
  9. Pečte cizrnu a bramborové chipsy po dobu 10–15 minut, dokud nejsou zlatavé a křupavé.
  10. Po 10 minutách vyjměte cizrnu z fritézy a nechte brambory dopéct do křupava.

Nastavení fritézy:

  • program: air fry
  • čas: 15 minut
  • Teplota: 195°C
chat
Nebo nám napište na
Přihlášení
Nemáte ještě účet?Zaregistrujte se.