Objednávky doručujeme pouze v rámci České republiky. Na Slovensko nezasíláme!
Hledat
info@cosori.cz
Hledat
Přihlásit
Košík
menu
Horkovzdušné fritézy
Multifunkční hrnce
Příslušenství
Recepty
Ke stažení
Více
Premium
Smart
Dual Blaze
Dual Basket
TurboBlaze
Lite
TwinFry
Pro
Pečený bůček s americkým bramborem
5. července
Ingredience:
Vepřový bůček
600
g
Brambory
6-8 ks
Sůl
Kmín
Pepř
Česnek
Paprika sladká
Postup:
Předehřejte horkovzdušnou fritézu na 195 stupňů.
Bůček nakrájejte na 1,5 cm tlusté plátky a okořeňte je solí, kmínem, pepřem a prolisovaným česnekem.
Brambory nakrájejte na měsíčky a okořeňte je směsí papriky, prolisovaného česneku, soli a pepře.
Vložte nakrájený bůček a brambory do koše horkovzdušné fritézy.
Zapněte fritézu a nechte péct po dobu 25 minut nebo dokud nejsou bůček i brambory krásně zlatavě hnědé a křupavé.
Nastavení fritézy:
Program: Bake
Čas: 25 minut
Teplota: 195°C
%
Akční nabídky na váš e-mail
Přihlásit
Nebo nám napište na
info@cosori.cz
Přihlášení
Uživatelské jméno:
Heslo:
Zapomenuté heslo
Přihlásit
Nemáte ještě účet?
Zaregistrujte se
.