Objednávky doručujeme pouze v rámci České republiky. Na Slovensko nezasíláme!

cart
Košík
menu

Pečený bůček s americkým bramborem

5. července

Ingredience:

  • Vepřový bůček 600 g
  • Brambory 6-8 ks
  • Sůl
  • Kmín
  • Pepř
  • Česnek
  • Paprika sladká

Postup:

  1. Předehřejte horkovzdušnou fritézu na 195 stupňů.
  2. Bůček nakrájejte na 1,5 cm tlusté plátky a okořeňte je solí, kmínem, pepřem a prolisovaným česnekem.
  3. Brambory nakrájejte na měsíčky a okořeňte je směsí papriky, prolisovaného česneku, soli a pepře.
  4. Vložte nakrájený bůček a brambory do koše horkovzdušné fritézy.
  5. Zapněte fritézu a nechte péct po dobu 25 minut nebo dokud nejsou bůček i brambory krásně zlatavě hnědé a křupavé.

Nastavení fritézy:

  • Program: Bake
  • Čas: 25 minut
  • Teplota: 195°C
chat
Nebo nám napište na
Přihlášení
Nemáte ještě účet?Zaregistrujte se.