Autor: 
 Lucie Tomanová 
  Ingredience:
  
 • 100 g feta sýru
 • 100 g jemného tvarohu (ve vaničce)
 • 1 lžíce olivového oleje
 • 1 lžíce čerstvé citronové šťávy
 • 1 lžička nastrouhané citronové kůry (nemusí být)
Všechny suroviny dej do vyšší nádoby a vyšlehej ponorným mixérem do hladkého, nadýchaného krému. Můžeš přidat trošku vody pro jemnější konzistenci.
🍅 Na servírování:
 • cherry rajčátka
 • čerstvá bazalka, rukola
 • balsamico, sůl 
Cherry rajčátka rozpůl, promíchej s trochou olivového oleje a špetkou soli. Peč v horkovzdušné fritéze @cosori_cz_sk na 180 °C asi 10 minut, dokud nezměknou a nezačnou karamelizovat. Po upečení přidej nasekanou čerstvou bazalku. 
Servírování 👌🏻
 • Krém rozetři na talíř nebo do misky.
 • Navrch dej pečená rajčátka, čerstvou rukolu a zakápni balzamikovým sirupem.