cart
Košík
menu

Smažený hermelín s kroketami a brusinkami

8. července

Ingredience:

  • Hermelín nebo camembert 6
  • Vejce 4
  • Trojobal (mouka, vejce s kořením na sýr, kukuřičné lupínky)
  • Olej ve spreji
  • Brusinky (na servírování)
  • Ledový salát 1
  • Rajčata 2-3
  • Okurka 2
  • Olivový olej
  • Pepř

Postup:

  1. Připrav si trojobal: do jedné misky nasypej mouku, do druhé rozklepnutá vejce s kořením na sýr a do třetí kukuřičné lupínky.
  2. Hermelín nebo camembert obal v trojobalu: nejprve v mouce, poté ve směsi vejce s kořením a nakonec v kukuřičných lupínkách.
  3. Vlož hermelín do jednoho koše horkovzdušné fritézy a krokety do druhého.
  4. Obojí postříkej olejem ve spreji.
  5. Zapni horkovzdušnou fritézu na 195 stupňů a nech obě části smažit po dobu 10 minut, dokud nejsou zlatavé.
  6. Mezitím připrav zeleninový salátek: nakrájej ledový salát, rajčata a okurku na plátky a smíchej je v misce. Pokapej olivovým olejem a přidej špetku pepře podle chuti.
  7. Po upečení servíruj smažený hermelín s kroketami, doplněné o brusinky a zeleninový salátek.

Nastavení fritézy:

  • program: air fry
  • čas: 10 minut
  • Teplota: 195°C

 

chat
Nebo nám napište na
Přihlášení
Nemáte ještě účet?Zaregistrujte se.