Trojobal (mouka, vejce s kořením na sýr, kukuřičné lupínky)
Olej ve spreji
Brusinky (na servírování)
Ledový salát1
Rajčata2-3
Okurka2
Olivový olej
Pepř
Postup:
Připrav si trojobal: do jedné misky nasypej mouku, do druhé rozklepnutá vejce s kořením na sýr a do třetí kukuřičné lupínky.
Hermelín nebo camembert obal v trojobalu: nejprve v mouce, poté ve směsi vejce s kořením a nakonec v kukuřičných lupínkách.
Vlož hermelín do jednoho koše horkovzdušné fritézy a krokety do druhého.
Obojí postříkej olejem ve spreji.
Zapni horkovzdušnou fritézu na 195 stupňů a nech obě části smažit po dobu 10 minut, dokud nejsou zlatavé.
Mezitím připrav zeleninový salátek: nakrájej ledový salát, rajčata a okurku na plátky a smíchej je v misce. Pokapej olivovým olejem a přidej špetku pepře podle chuti.
Po upečení servíruj smažený hermelín s kroketami, doplněné o brusinky a zeleninový salátek.