cart
Košík
menu

Žemlebába

2. července

Ingredience:

  • 4 vajíčka
  • 200 ml mléka
  • 2 lžičky skořicového cukru
  • 8ks housky nebo rohlíky, nakrájené na kolečka
  • 4-5 jablek
  • skořicový cukr
  • moučkový cukr

Postup:

  1. Předehřejte horkovzdušnou fritézu na 165 stupňů Celsia.
  2. V misce smíchejte vejce, mléko a skořicový cukr.
  3. Housky nebo rohlíky nakrájejte na kolečka a namočte je ve směsi vejce, mléka a skořicového cukru
  4. Vložte první vrstvu namočeného pečiva do silikonové formy.
  5. Na vrstvu pečiva naskládejte hrubě nastrouhaná jablka a posypte je skořicovým cukrem.
  6. Pokračujte v dalším vrstvení s druhou vrstvou namočeného pečiva.
  7. Fritézu uveďte do provozu a nastavte čas na 11 minut.
  8. Pečte dozlatova 
  9. Servírujte ozdobené moučkovým cukrem a ovocem

Nastavení fritézy

  • program: bake
  • čas: 11 minut
  • Teplota: 165°C
chat
Nebo nám napište na
Přihlášení
Nemáte ještě účet?Zaregistrujte se.