cart
Košík
menu

Vepřová panenka s bramborovými gnocchi

9. května

Jaké ingredience budeme potřebovat?

  • vepřová panenka
  • sůl, pepř
  • česnek
  • máslo

Jak budeme postupovat?

  1. Panenku očistíte, nakrájíte na plátky, osolíte, opepříte a opečete z obou stran dozlatova, aby se zatáhla.
  2. Připravíme si sos - z pánve odeberete panenku a přidáte trochu vody, prolisovaný česnek a necháte zredukovat. 
  3. Zahustíte plátkem másla.
  4. Bramborové gnochi zakápnete olivovým olejem, přidáte koření dle chuti. Vložíte do horkovzdušné fritézy a pečete asi 7-12 minut na 200 stupňů. 

K tomu bude skvělý jarní salátek:

  1. Okurku oloupejte a nakrájejte na tenké plátky. Přidáte nakrájenou cibuli, sůl, pepř a olivový olej.

Přejeme vám dobrou chuť.

 

chat
Nebo nám napište na
Přihlášení
Nemáte ještě účet?Zaregistrujte se.