cart
Košík
menu

Vepřová panenka s hranolkama

4. července

Ingredience:

  • Vepřová panenka 1ks
  • Sůl a pepř
  • Červená cibule 2ks
  • Bílá cibule 2ks
  • Česnek 1ks
  • Hranolky 600 g
  • Olej ve spreji

Postup:

  • Očistěte vepřovou panenku a nakrájejte ji na 3 špalíčky.
  • Osolte a opepřete vepřovou panenku 
  • Na pánvi opečte panenku pouze do zlatavé barvy ze všech stran.
  • Předehřejte horkovzdušnou fritézu na 195 stupňů Celsia.
  • Do koše horkovzdušné fritézy vložte pečící papírovou formu.
  • Rozdělte koš na dvě části pomocí přepážky.
  • Do první části koše s masem dejte nakrájenou červenou a bílou cibuli, jeden rozmačkaný česnek a špalíčky vepřové panenky.
  • Do druhé části formy dejte pouze hranolky.
  • Postříkejte hranolky olejem ve spreji.
  • Vložte dvojitý koš do fritézy a pečte po dobu 25 minut.

Nastavení fritézy

  • program: air fry
  • čas: 25 minut
  • Teplota: 195°C
chat
Nebo nám napište na
Přihlášení
Nemáte ještě účet?Zaregistrujte se.